Alaska og British Columbia – Vildmark, gletsjere og kultur (nordgående)

Alaska og British Columbia – Vildmark, gletsjere og kultur (nordgående)

Alaska og British Columbia – Vildmark, gletsjere og kultur (nordgående)

Alaska og British Columbia – Vildmark, gletsjere og kultur (nordgående)

Rejseinformation 14 dage MS Roald Amundsen
Afrejse
13. juni 2022
Helpension inkluderet

Rejs fra Vancouver til Seward og Anchorage for at opleve Alaskas mange fjorde, historien fra guldfeberæraen, funklende gletsjere, sjældne dyreliv, oprindelig regnskov og rig, oprindelig og russisk kultur.

Den sydøstlige, indre passage

Når vi sejler forbi øerne og fjordene i Johnston Strait nord for Vancouver Island kommer vi ud på åbent hav og fortsætter op til Hecate Strait. Som din introduktion til Alaska bliver det ikke meget bedre end det fantastiske vildmarksområde Misty Fjords. Næste stop er den historiske by Wrangell, hvor du kan se efter petroglyffer, der ligger spredt langs stranden.

Få dit første glimt af gletsjere i enten Tracy- eller Endicott-fjorden, opdag “Lille Norge” i Petersburg og se kunst i de mange gallerier i Haines. William Henry Bay er stedet med den gamle skov – og hvor der muligvis kan findes guld – mens Point Adolphus er kendt for fantastisk hvalsafari. Du vil også besøge Sitka, Alaskas tidligere hovedstad, dengang den tilhørte Rusland.

Det sydlige, centrale Alaska

Icy Bay har, som det lyder, isbjerge, der er kælvet fra tre gletsjere længere inde i bugten. Den lille laksefiskerby Cordova har en charmerende og indbydende stemning af grænsepost i ødemarken. Herefter tager vi videre til College Fjord, en spektakulær strækning med vand omgivet af snedækkede bjerge og talrige gletsjere. Særligt et sted tilbyder udsigt over ikke mindre end otte gletsjere på én gang.

Vi går i land i Seward på Kenai-halvøen under Mount Marathon og nyder en bustur til Anchorage. Du får måske øje på et tyndhornet får langs ruten og kan endda se bison, bjørne, moskusokser og wapitier under vores stop ved Alaska Wildlife Conservation Center. Din spændende ekspedition slutter i den moderne by Anchorage, den største i staten.

Alaska og British Columbia – Vildmark, gletsjere og kultur (nordgående) Alaska og British Columbia – Vildmark, gletsjere og kultur (nordgående)
 • Dag 1
  Vancouver, Canada

  Starten af ekspeditionen

  13. juni 2022
  Forventet afgangstid er 18:00

  Dit ekspeditionskrydstogt starter i Vancouver. Vancouver, der er beliggende midt i smukke bjerglandskaber og farvandet ved English Bay, er både en travl havneby og en kosmopolitisk storby. Hvis du planlægger at komme et par dage inden dit krydstogt, finder du hurtigt ud af, hvorfor folk er så begejstrede for British Colombias største by.

  Dens forskellige kvarterer summer med jord-til-bord-køkkener i verdensklasse. I Chinatown og på Punjabi Market får man den måske bedste asiatiske mad i Nordamerika, mens Commercial Drive er hjem for Little Italy.

  Husk også at se Vancouvers ældste kvarter. Gastowns victorianske bygninger huser nogle af de mest populære restauranter og fra det 167 meter høje Vancouver Lookout har man også en perfekt panoramaudsigt over byen.

  Du kan betragte neonlysene og nattelivet langs Granville Street, eller blot slappe af på en af strandene i West End. Sidstnævnte er også porten til at udforske de vidtåbne omgivelser og tårnhøje røde cedertræer i Stanley Park.

  Vi en halvdags sightseeingtur rundt i Vancouver som et program før sejladsen, fordi det er en nem måde til at se set byens seværdigheder. Du kommer også på en tur til den spændende Capilano-hængebro, der hænger 70 meter over Capilano River.

  For at gøre eventyret endnu bedre, hvad kunne så være bedre end at komme med en tur ombord på toget Rocky Mountaineer gennem den canadiske del af Rocky Mountains inden sejladsen? Landskabet er virkelig spektakulært.

  Dag 1
  Vancouver, Canada

  Starten af ekspeditionen

 • Dag 2
  Til søs

  Vi sejler gennem British Columbia

  14. juni 2022

  Vi sejler nordpå og ud på åbent hav, vi drager mod de snævre kanaler i Canadas indre passage. Du vil føle spændingen, når vi tager ud på et fantastisk eventyr, mens vi navigerer gennem tusindvis af øer i det nordvestlige Stillehav.

  Det storslåede, nordamerikanske fjordområde, kaldt North American Pacific Fjordland, er en beskyttet havstrækning med en længde på næsten 1.500 km og kendt for at være et roligt farvand uden store bølger fra det åbne hav.

  Efterhånden som vores rejse har været i gang lidt tid, vil du måske få lyst til at tage med vores ekspeditionsteam i videnskabscentret og deltage i et fascinerende foredrag, bruge tid på at lære dine medrejsende at kende eller gå ud på dækket for at se efter delfiner, marsvin, spækhuggere og pukkelhvaler.

  Vores ekspeditionsskib er lille nok til at passere igennem og komme tæt på de mange spændende og smukke kanaler i den indre passage. Husk din kikkert!

  Dag 2
  Til søs

  Vi sejler gennem British Columbia

 • Dag 3
  Misty Fjords National Monument

  Uspoleret vildmark

  15. juni 2022

  Det første område, du vil udforske på din ekspedition, er intet mindre end det spektakulære Misty Fjords National Monument. Dette er en uberørt, kystnær vildmark med stedsegrønne træer, dybe fjorde og majestætiske, snedækkede bjergtoppe, og en del af de to millioner hektar Tongass National Forest.

  Området får mere end 380 cm regn om året, der ender i floder og søer, der løber til vandfaldene, som buldrer ud fra de mørke granitklipper. Bjergene, der rejser sig næsten lodret fra fjordene til højder på 1.000 m eller mere, er dækket af cedertræ, gran, skarntyde og mos.

  Den indflydelsesrige skotsk-amerikanske bjergbestiger John Muir, også kendt som nationalparkens fader, erklærede på berømt vis Misty Fjords som et af de smukkeste steder, han nogensinde havde set. Vi håber, du på lignende vis vil blive inspireret, mens vi udforsker området. Hvis vejret tillader det, tager vi rundt i området ombord på vores små udforskerbåde, eller via kajak på en valgfri udflugt.

  Hold udkig, måske ser du en bjergged, en brun bjørn, en sort bjørn og elge, hvad enten det er langs bredden, højderyggene eller skråningerne. I farvandet svømmer alle fem arter af stillehavslaks sammen med flododdere, havoddere, søløver, den spættede sæl, spækhuggere og hvidsidemarsvin. Hav din kikkert klar til kolibrier, trompetersvaner, hejrer og det store ikon i Amerika: den hvidhovede havørn.

  • Inkluderet Misty Fjord, rib bådssejlads
  Dag 3
  Misty Fjords National Monument

  Uspoleret vildmark

 • Dag 4
  Wrangell, Alaska

  Petroglyffer på stranden

  16. juni 2022

  Du vil virkelig føle, at du er trådt tilbage i tiden ved Wrangell, en af Alaskas ældste og mest historiske øbyer. Gamle petroglyffer, eller stenudskæringer, findes spredt på stranden her, og der er kun 15 minutters gang til det sted, hvor du kan begynde at se dem. Der er ca. 50 i alt, så se, hvor mange du kan finde.

  Hvorfor ikke besøge Wrangell Museum bagefter, hvor der er fyldt med interessante kunstgenstande og oplysninger om byens historie. Selvom Wrangell er en del af Amerika nu, var det tidligere styret af Storbritannien, Rusland og tlingit-folket for 8.000 år siden.

  Der er også de mosdækkede totempæle ved Chief Shakes Tribal House, som fortæller det lokale tlingit-folks historie. Du finder Tribal House, som er smukt bygget af cedertræ, efter en kort gåtur fra bycentrum over træbroen til Shakes Island.

  Når man er omgivet af sådanne forførende landskaber ved Stikine-flodens udmunding ved foden af Mount Dewey er det let at komme tilbage til naturen på en af de lokale stier til kanten af regnskoven.

  • Inkluderet Wrangell - Rib bådssejlads
  Dag 4
  Wrangell, Alaska

  Petroglyffer på stranden

 • Dag 5
  Fjordene Tracy Arm/Endicott Arm, Alaska

  Gletsjere i al deres skønhed

  17. juni 2022

  Når vi krydser Holkham Bay har vi valget mellem at udforske enten Tracy Arm eller Endicott Arm. Disse fjorde er blandt de mindre kendte skatte i Alaska, fordi de er forholdsvis ufremkommelige for større fartøjer, og når du er her, vil du virkelig opleve, hvor specielle de er.

  Vandet er ofte så roligt, at det ligner et spejl, der genspejler himlen og bjergene rundt om dem. For enden af hver fjord ligger en kælvende gletsjer, der skubber smukke, friske isbjerge ud i det rolige hav, nogle så store som bygninger.

  Tracy Arm er hjemsted for de kombinerede nordlige og sydlige Sawyer-gletsjere, mens Endicott har Dawes-gletsjeren. I begge fjorde kan vi se forrevne og strålende blå isgletsjere og isbjerge mod en imponerende baggrund af skove og tårnhøje klipper.

  Endicott Arm er en af de største yngleområder for spættede sæler, og de kan ofte ses drivende rundt på den flydende is, som om at de poserede foran fotograferne.

  Se også efter hvaler, bjørne, bjerggeder, elge og andre vilde dyr, enten fra dækket, eller – hvis forholdene er gode – fra vores små ekspeditionsbåde eller med kajak på en valgfri udflugt.

  Dag 5
  Fjordene Tracy Arm/Endicott Arm, Alaska

  Gletsjere i al deres skønhed

 • Dag 6
  Petersburg, Alaska

  Lille Norge

  18. juni 2022

  Denne lille fiskerby er beliggende i den nordlige ende af Mitkof Island, hvor Wrangell Narrows møder Frederick Sound. Du får måske øje på isbjerge i sundet, der stammer fra LeConte-gletsjeren på den modsatte bred. Farvandene her er også normalt vigtig fødeplads om sommeren for pukkelhvaler.

  Petersburg er base for den største flåde af helleflynder-fiskebåde i Alaska, der leverer fisk til en række konservesfabrikker. Havnen er derfor fyldt med forskellige skibe og vandflyvere, men er ikke dyb nok til at modtage store krydstogtskibe.

  Fra havnefronten vil du have en misundelsesværdig udsigt over Frederick Sound til en skarp skyline af snedækkede bjergtoppe. Den mest prominente af disse bjergtoppe er Devil’s Thumb, med den største bjergside i Nordamerika.

  De 3.000 indbyggere i “Lille Norge”, som blev grundlagt af en nordmand ved navn Peter Buschmann i 1800-tallet, er meget stolte af deres skandinaviske arv. Vi får sandsynligvis en varm velkomst fra de lokale, nu hvor Hurtigruten er fra deres forfædres hjemland.

  Når vi går en tur i de stille gader, som f.eks. Sing Lee Alley, vil du kunne se træhuse, der er udsmykkede med traditionel, norsk rosemaling. Du kan lære om byens nordiske historie ved Sons of Norway Hall, en stor hvid bygning opført i 1912. Der er endda en lokalt opført kopi af et vikingeskib, Valhalla, som du kan se.

  • Inkluderet Petersburg - Sons of Norway
  Dag 6
  Petersburg, Alaska

  Lille Norge

 • Dag 7
  Haines, Alaska

  Kunst på grænsen til ødemarken

  19. juni 2022

  Opdag den forrevne grænseby i Alaska med et hjerte af kunst. Haines, der er beliggende i den nordlige del af Alaska Panhandle, ligger ved siden af den dybe fjord Lynn Canal og er indbegrebet af en malerisk by.

  Før tiden med guldfeber var Haines hjemsted for Chilkat Tlingit-folket, som er berømte for at væve fine mønstre af pels fra bjerggeder og gul cedertræsbark. Besøg Haines Sheldon Museum for at se autentiske chilkat-tæpper.

  Den kreative ånd lever videre i blomstrende kunstmiljø i Haines. Der er flere kunstnere pr. indbygger her, end i nogen anden by i det sydøstlige Alaska, hvilket forklarer de forskelligartede kunstsamlinger i de lokale gallerier og workshops. Totemudskæring, sølvarbejde, skulptur og fotografi er blot nogle af de kunstformer, du kan se her.

  Haines er også ideel for eventyrere, der søger muligheder for at vandre og se vilde dyr. Haines, der er kendt som “Ørnenes dal”, tiltrækker talrige hvidhovedede havørne, og de varierede økosystemer forsørger også bjørne og elge.

  Hvis det utraditionelle og finurlige tiltrækker dig, så tjek Hammer Museum – det er nemt at få øje på, bare kig efter den kæmpe hammer!

  • Inkluderet Fort Seward, bypakke
  Dag 7
  Haines, Alaska

  Kunst på grænsen til ødemarken

 • Dag 8
  William Henry Bay, Alaska

  Udforsk vildmarken

  20. juni 2022

  William Henry Bay ligger syd for Haines, på kanten af Chilkat-bjergkæden. Vi kaster anker og udforsker kysterne med urskov sammen med lokale guider. Hold udkig efter brune og sorte bjørne, sorthalede hjorte, samt elge.

  Her i området var der minedrift med kobber og senere i 1921 guld. Med den kolde krig og den hastige vækst af atomvåben i 1950'erne skabte den amerikanske regering til en “uran-feber” omkring William Henry Bay, men man fandt ikke nogen depoter af betydning. Nylige undersøgelser synes at antyde, at der stadig er guld i disse bjerge …

  Om aftenen vil vi komme forbi Point Adolphus, der er beliggende på den nordlige spids af Chichagof Island over for Glacier Bay Nationalpark. Det næringsrige farvand her er berømt for at tiltrække et stort antal pukkelhvaler samt andet havliv. Du får forhåbentligt at se, hvorfor Point Adolphus er kendt for at være et af de bedste steder til at se hvaler i Nordamerika.

  • Inkluderet Ekspeditionsdag til William Henry Bay
  Dag 8
  William Henry Bay, Alaska

  Udforsk vildmarken

 • Dag 9
  Sitka, Alaska

  En historie om kulturer

  21. juni 2022

  Sitka, der er beliggende på Baranof Island i den ydre del af den indre passage, kan kun nås fra skib eller fly. Byen er også omgivet af Tongass National Forest, den største tempererede regnskov i verden. Når du sejler her, kan du nyde udsigten over Sisters Mountains og Mount Edgecumbe, en sovende vulkan, der minder om Japans bjerg Fuji.

  Byen, der oprindeligt var beboet af tlingit-folket for over 10.000 år siden, blev erobret af Rusland i 1804 og omdøbt “New Archangel”. I 1808 var byen den største i regionen og blev udpeget til hovedstaden i Alaska. I dag er Sitka et sted med en blandet kultur. Tlingit-traditionerne er forblevet stærke og eksisterer side om side med russisk og amerikansk indflydelse.

  Da Rusland forsøgte at komme sig ovenpå Krimkrigen, solgte de Alaska til USA for at området ude af briternes hænder. Stedet, hvor overdragelsen fandt sted i 1867, var intet mindre end New Archangel, som straks blev omdøbt til “Sitka”. Prisen var kun 7,2 millioner dollars for hele regionen, og dermed kun to cent pr. hektar!

  Der er rigeligt med historiske steder i Sitka, som f.eks. Russian Bishops House, som er den ældste, intakte bygning her og er fra 1842. Eller du kan besøge den russisk-ortodokse St. Michael’s Cathedral, som stadig har sin oprindelige lysekrone, religiøse kunst og en række kunstgenstande.

  Et højdepunkt for de fleste besøgende i Sitka er den 43 hektar store Sitka National Historic Park. Der er et fascinerende museum her med en række udstillinger. Du kan herefter følge et spor, der fører dig til havet gennem en fredelig skov. På vejen kan du også opdage smukke eksempler på udsmykkede haida- og tlingit-totempæle.

  Dag 9
  Sitka, Alaska

  En historie om kulturer

 • Dag 10
  Icy Bay

  En trio af tidevandsgletsjere

  22. juni 2022

  Oplev Icy Bay i nærheden af Prince William Sound – et sted, der virkelig lever op til sit navn. Tre prominente gletsjere, Guyot, Yahtse og Tyndall, føder enorme blokke af flydende is i bugtens vand.

  Området her var engang en kæmpe tidevandsgletsjer, der løb direkte ud i Alaskagolfen. Bugten er først blevet tilgængelig for skibe i de seneste 100 år.

  Dette var også stedet for en kæmpe tsunami i 2015, hvor 180 millioner ton klipper og skov styrtede i fjorden. Bølgen, som blev skabt heraf, menes at have været en af ​​de højeste i det sidste århundrede. Heldigvis medførte tsunamien ingen særlige skader.

  Vores mål vil være at besøge den 55 km lange og 13 km brede Guyot-gletsjer afhængigt af ismængden undervejs og de lokale vejrforhold. Du vil forhåbentligt kunne gå i land så tæt på gletsjeren, som det er sikkert, eller udforske farvandet i kajak som en del af en valgfri udflugt.

  Som altid vil vi se efter alt det fantastiske dyreliv, der bugner i Alaskagolfen, herunder pukkelhvaler, spækhuggere, Stellers søløver, havoddere, spættede sæler med flere.

  Dette barske og forrevne område har en virkelig storslået og smuk natur, og der vil være rigelige fotomuligheder hele dagen. Særligt de spættede sæler elsker at slappe af på den flydende is.

  • Inkluderet Icy Bay, rib bådssejlads
  Dag 10
  Icy Bay

  En trio af tidevandsgletsjere

 • Dag 11
  Cordova

  Alaskas lille hemmelighed

  23. juni 2022

  Cordova er en autentisk laksefiskerby i Alaska, der er omgivet af den enorme Chugach National Forest. Da den kun kan nås via båd eller fly, er det kun et udvalgt antal af besøgende hvert år, der får lov til at opleve byen med den spektakulære beliggenhed mellem Orca Inlet, Hawkins Island, Mount Eccles, Eyak Lake og Copper River Delta.

  Takket være denne afsides beliggenhed har Cordova besvaret sin traditionelle landsbystemning mere end mange andre samfund i Alaska. Du vil sandsynligvis nyde den venlige atmosfære og kunne snakke med de imødekommende lokale om deres liv.

  Tag ned til Ilanka Cultural Center for at se en samling med kunsthåndværk og kunst fremstillet af de lokale oprindelige folk, inklusive et fuldt rekonstrueret spækhuggerskelet i lobbyen. Du kan også se museet på Main Street for et hurtigt indblik i Cordovas historie.

  Nogle kender måske til Cordova på grund af det berygtede Exxon Valdez-olieudslip fra 1989, hvor et tankskib strandede på Bligh Reef nordvest for byen. Der blev gjort store anstrengelser for at få ryddet op på kystlinjen, og selvom der er nogle eftervirkninger, er områdets dyreliv bestående af havoddere, ørne, pibesvaner, bævere, elge og bjørne stort set kommet sig.

  Dag 11
  Cordova

  Alaskas lille hemmelighed

 • Dag 12
  College Fjord

  Ivy League-gletsjerne

  24. juni 2022

  Dette område i den nordlige del af Prince William Sound er hjemsted for fem fantastiske tidevandsgletsjere, fem store dalgletsjere og et dusin mindre. På afstand ligner gletsjerne frosne vandfald, der langsomt tumler ned ad den sorte klippe i Chugach Mountains og videre ned i det blå hav.

  Gletsjere som Vassar, Smith, Yale og Harvard er blevet opkaldt efter de fine universiteter i det nordøstlige USA, hvor deres opdagere på Harriman-ekspeditionen i 1899 kom fra. At Princeton mangler blandt dem skulle være bevidst og til morskab for opdagerne!

  Harvard-gletsjeren er blandt de største gletsjere, du kan se her. Dens forside er 60 meter tyk og over 1.600 meter bred. Vi kommer så tæt, som det er sikkert, på disse naturlige vidundere, forudsat at vind og bølger er gunstige.

  Samtidig vil vi være på udkig efter vilde dyr, herunder pukkelhvaler, hvidhovedede havørne, oddere og søløver, der ofte ses i dette afsidesliggende område. Der er også mulighed for rib bådssejlads på fjorden eller endda kajaksejlads som en valgfri udflugt.

  Dag 12
  College Fjord

  Ivy League-gletsjerne

 • Dag 13
  Seward

  Vi bevæger os ind i landet

  25. juni 2022
  Forventet ankomsttidspunkt er 06:00

  Seward, der er beliggende på Kenai-halvøen foran Resurrection Bay og under Mount Marathon har en utrolig natur. Det er porten til Kenai Fjords Nationalpark, et stort bjergrigt område med et af ​de største isfelter i Alaska.

  Seward, der blev grundlagt i 1903, er den eneste isfri havn, der også har forbindelse til det indre af Alaska med fly, tog og motorvej. Den er opkaldt efter William H. Seward, udenrigsministeren, der forhandlede USAs køb af Alaska fra Rusland i 1867.

  Når vi ankommer til denne livlige havn, vil du sige farvel til skibet og nyde en naturskøn køretur gennem et spektakulært bagland mod Anchorage, hvor vi overnatter. Ruten mellem Anchorage og Seward er også kendt for observationer af de imponerende, tyndhornede får.

  Vi gør også et stop ved Alaska Wildlife Conservation Center. Dette vildtreservat i Portage Valley er omgivet af bjerge og gletsjere og er dedikeret til rehabilitering af Alaskas forældreløse eller tilskadekomne dyr. Du kan se bjørne, bison, elge, caribourensdyr, wapitier, ørne, ugler, moskusokser og mange fuglearter.

  Dag 13
  Seward

  Vi bevæger os ind i landet

 • Dag 14
  Anchorage

  “Nordens Big Apple”

  26. juni 2022

  Din ekspedition ender i Alaskas største by, hjem for næsten 40 % af statens befolkning – en statistik der kun overgås af staten New York og dens berømte by. Faktisk er Anchorage beliggende næsten lige midt imellem New York og Tokyo i Japan, men længere nordpå end Oslo i Norge og Sankt Petersborg i Rusland.

  Som du sikkert vil forvente, er Anchorage fyldt med mange af de restauranter, gallerier, begivenheder og baseballkampe, som hører sig til i en moderne amerikansk storby. Byen ligger også tæt på Denali Nationalpark, som du kan besøge som en del af vores program efter sejladsen.

  Hvis du har tid, er samlingerne af kunst og kunstgenstande på Anchorage Museum noget, du bør se. Der er også en række forskellige kulturer repræsenteret på Native Heritage Center sammen med traditionelle danseforestillinger.

  Du vil finde blomster i fuld flor i Town Square Park, og lokalbefolkningen vil få mest muligt ud af de lange sommerdage og fiske efter laks i Ship Creek i centrum. Elge ses ofte strejfe omkring i visse kvarterer, og brune og sorte bjørne er også kendt for at vandre ind i dele af byen.

  Dag 14
  Anchorage

  “Nordens Big Apple”

Afrejser

2022

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Juni:
13.

Aktuelle tilbud:

 • Bestil Trygt

  Vores populære Bestil Trygt-ordning giver dig ro i sindet i forhold til din næste eventyrrejse med os.
  Bestil Trygt-ordningens fordele gælder for alle nye bestillinger, der foretages mellem 16. februar 2022 og 30. juni 2022 for ekspeditionskrydstogter med afrejse 31. december 2022 eller tidligere.
  Læs mere og bestil

Hvad er inkluderet

Inkluderet

Hotel

 • En overnatning i Anchorage, inklusive morgenmad ved rejsens afslutning

Transport

 • Transport fra kajen i Seward til hotellet i Anchorage med et stop ved Alaska Wildlife Conservation Center, inklusive adgangsbillet, engelsktalende guide og en madpakke

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Mange forskellige inkluderede udflugter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets videnskabscenter, som har et omfattende bibliotek og omfattende biologiske og geologiske mikroskoper
 • Videnskabsprogram for civile giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning 
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panoramiske sauna, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestokke og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - frivillig deltagelse
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - frivilligt

Bemærk

MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills
Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om