Jubilæumstilbud

Kom med ombord i 2023 og vær med til at fejre vores 130-års jubilæum med en overdådig jubilæumsmiddag og andre lækkerier.

Inkluderet i din jubilæumsrejse

 • Festlig jubilæumsmiddag

  Nyd en fem-retters jubilæumsmiddag, der er inspireret af vores kulinariske historie for at fejre slutningen af vores rejse.

 • Jubilæumscertifikat

  Bliv den stolte ejer af et personligt 130-års jubilæumscertifikat, der er stemplet og signeret af skibets kaptajn.

 • Sejltraditioner

  Der vil være et par meget gamle søfartsceremonier på skibet under sejladsen, så man får en fornemmelse af at rejse tilbage i tiden.

 • Foredrag fra eksperter

  Skibets Coastal Experience Team afholder en række foredrag, der har fokus på vores arv og fremtidige planer, og der vil være fortællinger fra vores rejsende og besætning.

 • Til at tage med hjem

  Få et 130-års jubilæumsemblem og vælg at købe souvenirs i begrænset oplag i vores butik ombord for lidt ekstra at mindes rejsen ved.

Billede af et lækkert måltid med fisk og lokale ingredienser
Foto: Agurtxane Concellon

Mad og festligheder

Kokkene i Norway's Coastal Kitchen har haft travlt med at lave nye festlige opskrifter til den fem-retters jubilæumsmiddag i slutningen af ​​rejsen.

Kokkene henter inspiration fra årtiers gamle menuer og giver retterne et frisk, moderne tvist samtidig med, at de er tro mod det klassiske, norske kystkøkken, som de udspringer fra.

Billede af et lækkert måltid med fisk og lokale ingredienser
Foto: Agurtxane Concellon

En følelse af nostalgi

På Hurtigrutens skibe holder Coastal Experience Team i 2023 adskillige foredrag med fokus på vores lange historie som livline for Norges kystsamfund, herunder personlige historier fra lokale rejsende og besætningsmedlemmer.

Man bemærker sikkert også et par udvalgte, norske søfartstraditioner fra gamle tider i løbet af rejsen. De nostalgiske ritualer skruer tiden tilbage, så man kan opleve en stemningsfuld guldalder i sejladsens historie.

Souvenirs (i begrænset oplag)

Tag en jubilæumssouvenir med hjem som et minde om din tid ombord eller som en gave til venner og familie.

Indram og hæng dit jubilæumscertifikat fra kaptajnen op. Bliv mindet om din rejse med os, hver gang du tager en tår fra den genanvendelige, jubilæumsmærkede flaske. Klæd dig stolt i tøj, der er specialdesignet med vores 130-års jubilæumslogo.