COOP heading V5.jpg

Udnyt Coop-medlemsfordele på en rejse med Hurtigruten

Som Coop-medlem får du altid 5% bonus når du bestiller en rejse med Hurtigruten.

Coop-medlemsfordele:

 • 5% bonus på alle rejser langs den norske kyst over 5 døgn.
 • 5% bonus på alle Hurtigrutens Explorer rejser til fjerntliggende destinationer i verden
 • Spar 2000 kr. per pers. på rejser langs den norske kyst. Book senest 28.januar

Book din rejse via mail eller telefon:

For at få glæde af din Coop-medlemsfordel (5% bonus), skal du altid oplyse dit Coop-medlemsnummer. Kontakt os på email: [email protected] eller tlf.: 89 88 47 57

Lancerings tilbud:

 • Lofoten_360x520.jpg

  Spar 2.000,– pr. person

  Nu kan du bestille din drømme-rejse med Hurtigruten og udnytte din Coop-medlemsfordel. Book inden 28. januar 2019 og du kan spare 2.000 kr pr. person på rejser fra Kirkenes til Bergen og fra Bergen til Kirkenes, med afrejse fra marts til september 2019. Desuden som Coop-medlem får du altid 5 % bonus på rejsens pris. Se priseksempler nedenfor:

  Bergen - Kirkenes:

  Fra 4.450,– pp  (afrejse i marts), fra 12.250,– pp (afrejse i juni) og fra 6.950,– pp (afrejse i september )

  Kirkenes - Bergen:

  Fra 3.950,– pp  (afrejse i marts), fra 8.490,– pp (afrejse i juni) og fra 5.160,– pp (afrejse i september )

  Priseks. er inklusiv rabat og gælder pr person, når min. to deler invendig kahyt med afrejse i marts, juni eller september 2019. Helpension inkluderet. 


 • Klassiske rejser langs den norske kyst:

 • Kirkenes - Bergen

  5% Coop-medlemsbonus

  Væk din indre opdagelsesrejsende på den klassiske sydgående rejse. Et eventyr fra Nordnorges arktiske vildmark til verdens smukkeste øer og fjorde langs den norske vestkyst. I april og maj sejler vi ind i Lyngenfjorden ved Tromsø, og fra maj til oktober i den smukke Trollfjord i Lofoten. På den sydgående rejse vil du opleve Vesterålen, Risøyrenna, Raftsundet, Lofoten og Helgelandskysten i dagtimerne.

  • Længde: 6 dage
  • Afgang: Dagligt
  • Din Coop-medlemsfordel: 5% til din bonuskonto

 • Geiranger_360x520.jpg

  Bergen - Kirkenes

  5% Coop-medlemsbonus

  På denne klassiske nordgående tur vil du opleve de største kystbyer Ålesund, Tronheim og Tromsø om dagen og udforske den barske men samtidig smukke kystlinie, mens du sejler forbi Polarcirklen. I sommermånederne sejler vi ind i Geirangerfjorden ved Ålesund, som noget helt unikt sejler vi ind i enny fjord - den spektakulære Hjørundfjorden i efteråret.

  • Længde: 7 dage
  • Afgang: Dagligt
  • Din Coop-medlemsfordel: 5% til din bonuskonto

 • Hurtigruten-fjord.jpg

  Bergen - Kirkenes - Bergen

  5% Coop-medlemsbonus

  På denne tur fra Bergen til Kirkenes og tilbage til Bergen vil du opleve hele den spektakulære norske kyst, besøge 34 havne og lægge 2500 sømil bag dig. Uanset hvornår du rejser med Hurtigruten, er du omgivet af smuk natur og hver sæson har sin meget specielle charme. Oplev nordlyset om vinteren eller midnatssolen om sommeren. Deltag i, når naturen genoplives igen om foråret eller nyde en farverig tur i efteråret.

  • Længde: 12 dage
  • Afgang: Dagligt 
  • Din Coop-medlemsfordel: 5% til din bonuskonto • Vinteren – en fascinerende og smuk årstid

  November - februar

  Den hvide sne spejler alle nuancerne af polarhimmelens pastelfarver, vinterlandskabet i langs Norge vestkyst er helt magisk og himlen byder på et fantastisk lysshow - nordlys! En vinterrejse med Hurtigruten er ikke kun ubeskrivelig smuk, men den giver dig også mulighed for at prøve nogle af vores måske mest spændende udflugter: Tag på snesko-safari over en frossen fjord eller kør med en hundeslæde i den arktiske vildmark. Læs mere om vinteren langs den norske kyst her.

  Forår – oplev tre årstiden langs den norske kyst

  Marts - maj

  Efter en lang mørk vinter bliver dagene længere, og sneen begynder at smelte. I foråret kan du opleve "tre årstider" på samme tur, i nord ser du et snedækket vinterlandskab, hvor sneen i syd er smeltet, og kystlandskabet begynder at blive grønt. I det sydlige Norge kan du nyde de første varme dage. Læs mere om foråret langs den norske kyst her.

  Sommer - endeløse dage og lyse aftener

  Juni – August

  Oplev midnatssolen og nyd de endeløse dage i den mest populære tid på en Hurtigruten rejse. I sommermånederne kommer vi ind i Trollfjorden, Geirangerfjorden og Lyngenfjorden. Vi besøger badebyer, som er fulde af liv, og du har et stort antal udflugter at vælge imellem. Tag med på et sommer eventyr under midnatssolen! Læs mere om sommeren langs den norske kyst her .

  Efterår - et godt farvelægningsspil

  September – Oktober

  I løbet af efteråret er kystlandskabet de varme gyldne farver, gule, røde og orange kombineret med den første sne på fjeldtoppene. Livet langs den norske kyst er blevet mere stille, hvor de større turiststrømme er væk. Nyd nogle rolige efterårsaftener, mørke nætter og (med lidt held) det magiske nordlys. Om efteråret besøger vi både Hjørundfjorden og Trollfjorden. Læs mere om etferåret langs den norske kyst her .
  Vores engagement i nærproduceret mad gennemsyrer hele flådens fartøjer. Vi samarbejder med lokale leverandører langs hele kysten, så den mad vi serverer har så kort vej og er så smagfuld som muligt.

  Bag alle de lokale produkter, vi serverer, er en interessant historie om livet langs den norske kyst. De lokale leverandører har ikke kun en lidenskab for at levere de bedste råvarer, de ønsker også at formidle deres viden og fortælle om hverdagen på de steder, vi besøger. Den mad, vi serverer, er baseret på friske og velsmagende råvarer fra den langstrakte norske kyst og derfor kalder vi vores køkken til Norways Coastal Kitchen. Læs mere om Norways Coastal Kitchen her.

  Information og booking vilkår

  Bestilling af din rejse

  For at få glæde af din Coop-medlemsfordel (5% bonus), skal du altid oplyse dit Coop-medlemsnummer.

  Book din rejse via mail eller telefon

  Betingelser: Bestilling af Coop-medlemsfordele gælder kun for nye bookinger og sker direkte med Hurtigruten. Kan ikke bestilles gennem hos et rejsebureau eller anden af Hurtigrutens partnere. Kan ikke kombineres med andre kampagner/tilbud. Gælder ikke grupperejser. Ved afbestilling gælder Hurtigrutens almindelige afbestillingsbetingelser.

  Side-aktiviteter