En mand og kvinde sidder ved siden af en krop af vand

Hurtigruten med Coop-medlemsfordele

Hurtigruten er et norsk ekspeditionskrydstogtrederi med mere end 125 års erfaring med at rejse i polare farvande både langs den norske vestkyst samt i Arktis og Antarktis.

Som Coop-medlem får du 5% bonus på alle Hurtigrutens rejser, hvad enten du vælger de klassiske rejser langs Norges kyst eller ekspeditionskrydstogt til fjerntliggende destinationer i verden.

5% bonus på Den Originale Kystrejse langs den norske kyst

Hurtigruten er den originale kystrejse langs den norske kyststrækning mellem Bergen i syd og Kirkenes i nord. På denne strækning besøges der 34 større og mindre havnebyer, og der tilbagelægges 2.500 sømil. Du vil besøge Geirangerfjorden ved Ålesund, Nidaros katedralen i Trondheim, magiske Trollfjord i Lofoten, Tromsø – porten til Arktis og selvfølgelig Nordkap.

5% bonus på alle ekspeditionsrejser

Kom i kontakt med din indre opdagelsesrejsende. Gør dig klar til at udforske nogle af planetens smukkeste og mest afsidesliggende områder såsom Svalbard, Grønland, Island og Antarktis. Hver sejlads er en opdagelsesrejse gennem krystalblå omgivelser og historiske områder, som kun er tilgængelige med skib. Dette er rejser, som ordinære cruise rederier ikke kan tilbyde, men med Hurtigrutens ekspertise, vil komme tæt på naturen, dyrene og menneskene. Vi stolte af alt det vi gør for at bevare disse naturlige underværker i al sin uberørte skønhed.

Information og bookingvilkår

Sådan booker du og får bonus

For at få glæde af din Coop-medlemsfordel (5% bonus), skal du altid oplyse dit Coop-medlemsnummer.
Bemærk! Din bonus overføres en måned efter din rejse er afholdt og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Book din rejse via mail eller telefon

Betingelser: Bestilling af Coop-medlemsfordele gælder kun for nye bookinger og sker direkte med Hurtigruten. Kan ikke bestilles gennem et rejsebureau eller anden af Hurtigrutens partnere. Kan ikke kombineres med alle andre kampagner/tilbud. Gælder ikke grupperejser. Ved afbestilling gælder Hurtigrutens almindelige afbestillingsbetingelser