En mand og kvinde sidder ved siden af en krop af vand

Hurtigruten med Coop-medlemsfordele

Coop-medlemsfordele:

  • 5% bonus på alle Hurtigrutens ekspeditionsrejser til fjerntliggende destinationer i verden

Book din rejse via mail eller telefon direkte hos Hurtigruten:

For at få glæde af din Coop-medlemsfordel (5% bonus), skal du altid oplyse dit Coop-medlemsnummer.

Kontakt os på email: [email protected] eller tlf.: +45 89 88 09 42. Kan ikke bookes hos dit rejsebureau.

Rejselysten?

Rejse med fly og fleksibel afbestilling

Planlæg allerede nu din drømmetur i 2021. Hurtigruten har gode tilbud på rejser langs Norges kyst med flybilletterne inkluderet og fleksibel afbestilling.
Book senest den 31. oktober 2020, så får du flyrejsen inkluderet i prisen - og du får tilmed 5% bonus på rejsens pris.
Les mer om tilbudet her og book din rejse via telefon +45 89 88 09 42 eller e-post: [email protected]

Bergen - Kirkenes - Bergen

5% Coop-medlemsbonus

På denne tur fra Bergen til Kirkenes og tilbage til Bergen vil du opleve hele den spektakulære norske kyst, besøge 34 havne og lægge 2500 sømil bag dig. Uanset hvornår du rejser med Hurtigruten, er du omgivet af smuk natur og hver sæson har sin meget specielle charme. Oplev nordlyset om vinteren eller midnatssolen om sommeren. Deltag i, når naturen genoplives igen om foråret eller nyde en farverig tur i efteråret.

  • Længde: 12 dage
  • Afgang: Dagligt 
  • Din Coop-medlemsfordel

Bergen - Kirkenes

5% Coop-medlemsbonus

På denne klassiske nordgående tur vil du opleve de største kystbyer Ålesund, Trondheim og Tromsø om dagen og udforske den barske men samtidig smukke kystlinie, mens du sejler forbi Polarcirklen. I sommermånederne sejler vi ind i Geirangerfjorden ved Ålesund, som noget helt unikt sejler vi ind i enny fjord - den spektakulære Hjørundfjorden i efteråret.

  • Længde: 7 dage
  • Afgang: Dagligt
  • Din Coop-medlemsfordel

Kirkenes - Bergen

5% Coop-medlemsbonus

Væk din indre opdagelsesrejsende på den klassiske sydgående rejse. Et eventyr fra Nordnorges arktiske vildmark til verdens smukkeste øer og fjorde langs den norske vestkyst. I april og maj sejler vi ind i Lyngenfjorden ved Tromsø, og fra maj til oktober i den smukke Trollfjord i Lofoten. På den sydgående rejse vil du opleve Vesterålen, Risøyrenna, Raftsundet, Lofoten og Helgelandskysten i dagtimerne.

  • Længde: 6 dage
  • Afgang: Dagligt
  • Din Coop-medlemsfordel

5% bonus på alle ekspeditionsrejser

KOM I KONTAKT MED DIN INDRE OPDAGELSESREJSENDE. Gør dig klar til at udforske nogle af planetens smukkeste og mest afsidesliggende områder såsom Svalbard, Grønland, Island og Antarktis. Hver sejlads er en opdagelsesrejse gennem krystalblå omgivelser og historiske områder, som kun er tilgængelige med skib. Dette er rejser, som ordinære cruise rederier ikke kan tilbyde, men med Hurtigrutens ekspertise, vil komme tæt på naturen, dyrene og menneskene. Vi stolte af alt det vi gør for at bevare disse naturlige underværker i al sin uberørte skønhed. 

Se alle vores destinationer

Information og booking vilkår

Bestilling af din rejse

For at få glæde af din Coop-medlemsfordel (5% bonus), skal du altid oplyse dit Coop-medlemsnummer.

Book din rejse via mail eller telefon

Betingelser: Bestilling af Coop-medlemsfordele gælder kun for nye bookinger og sker direkte med Hurtigruten. Kan ikke bestilles gennem hos et rejsebureau eller anden af Hurtigrutens partnere. Kan ikke kombineres med andre kampagner/tilbud. Gælder ikke grupperejser. Ved afbestilling gælder Hurtigrutens almindelige afbestillingsbetingelser.